ANNONS
 • Norrländskt julbord på Norrlands Nation

  Norrländskt julbord på Norrlands Nation

 • Julshow på Borgen i Uppsala

  Julshow på Borgen i Uppsala

 • Julbord på Elite Hotel Academia

  Julbord på Elite Hotel Academia

  Julbord på Elite Hotel Academia

  Traditionellt julbord med en modern twist!

Julbord i Uppsala

I Uppsala erbjuds fantastiska möjligheter till julfester och julbord, oavsett om du vill gå ut med familjen och besöka ett traditionellt och klassiskt julbord på herrgård eller restaurang, eller om du vill gå ut och avsluta året med en julfest för företaget. Vi gläds åt att utbudet av julbord i Uppsala de senaste åren ökat. Här finns även en del alternativa eller annorlunda julbordsvarianter. Missa inte heller alla sprakande julshower!

Några exempel på uppländska maträtter som eventuellt kan förekomma på julborden och julmiddagarna i Uppsala och Uppland är Upplandskubb, julgädda och mälargös. Läs mer om det uppländska julbordet i denna artikel från SVT.

Julbord och julfest med företaget i Uppsala

Det finns nu många ställen och festlokaler i Uppsala som erbjuder möjlighet till julfest med ert företag eller ett skräddarsytt julbord utefter era önskemål - kanske t.ex. en trevlig jullunch eller julkonferens. Passa på att kombinera med julbordet eller julmiddagen med övernattning och t.ex. ett härligt spa- och bastubesök. Se även Uppland för fler julbord.

Fler och fler erbjuder nu julbord, julmenyer eller jultallrikar för takeaway och catering. Vi fyller löpande på med bra julbordserbjudanden i Uppsala med omnejd! Tipsa oss gärna! 

 
 
dogear
Stäng

empty