ANNONS

Integritetspolicy & Cookies

Behandling av personuppgifter

Julbordsguiden behandlar dina personuppgifter för att kunna hantera dina förfrågningar samt för att förbättra vår webbsida. Personuppgifterna och intresseprofilen används också för att kunna kontakta dig samt för att kommunicera information och erbjudanden.

För att vi ska kunna bilda oss en uppfattning om vad du är intresserad av använder vi de uppgifter du tillhandahåller i formuläret samt registrerar hur du navigerar på vår webbsida. Du kan när som helst uppdatera dina intressen eller välja att inte längre ta emot mer information från Julbordsguiden genom att avanmälan dig eller kontakta oss på info@julbordsguiden.se. Här kan du också välja att radera personuppgifter som används för de syften som beskrivits ovan och återkalla ditt samtycke till vidare behandling av dina personuppgifter för dessa syften.

För dig som fyller i våra kontaktformulär

De personuppgifter Julbordsguiden.se samlar in och behandlar om dig som använder anmälningsformulär på vår webbplats är:

  • Namn
  • Företag
  • Telefon
  • E-post
  • Antal deltagare
  • Övriga önskemål


Julbordsguiden behandlar personuppgifter för dig som fyller i kontaktformulär i syfte att:

  • Fullgöra våra förpliktelser gentemot dig som användare genom att vidarebefordra uppgifterna till respektive anläggning/restaurang.
  • Möjliggöra bästa service och för att besvara frågor och rätta felaktiga uppgifter.
  • Skicka information och rikta marknadsföring per e-post samt telefon avseende Julbordsguidens tjänster.
  • Hantera kundrelationen och tillhandahålla våra tjänster.
  • Följa tillämplig lagstiftning, t.ex. bokföringslagar.

Julbordsguiden delar inte dina personuppgifter med andra externa parter.

Du har rätt att få tillgång till dina uppgifter, att få dem uppdaterade/korrigerade eller i vissa fall raderade. Du har också rätt att begränsa eller motsätta dig viss behandling av dina personuppgifter. Du har också rätt att få en kopia av dina uppgifter.

Cookies

Du lämnar ditt samtycke till att vi placerar cookies på din dator, om din webbläsare eller motsvarande utrustning är inställd på att tillåta cookies. Du tar tillbaka ditt samtycke genom att ändra webbläsarens inställning.

Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil som webbsidan du besöker sparar på din dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares beteende på en webbsida.

Det finns två typer av cookies. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte den aktuella webbsidan. Den andra typen av cookies kallas sessionscookies. Under tiden du är inne på en sida, lagras den här cookien temporärt i din dators minne för att t.ex. hålla reda på vilket språk du har valt. Sessionscookies lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Post och Telestyrelsen, som är tillsynsmyndighet, har publicerat frågor och svar om cookies.

Vi använder cookies.

På den här webbplatsen används cookies för att underlätta för besökare och ge tillgång till funktioner och olika typer av information.

Vi använder också tredjepartscookies

Vi använder tredjepartscookies för att identifiera kön och ålder på våra besökare.

Google Analytics

Statistikverktyget Google analytics placerar en cookie på din dator som samlar in information om hur du klickar runt på vår webbplats. Vi använder informationen för att se vilket innehåll som är populärt samt att förbättra webbsidan. Statistikverktygets cookie innehåller ingen information om vem du är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator.

Om du vill veta mer kan du läsa Google Sekretess-policy som beskriver hur din information används hos Google: www.google.com/policies/privacy/partners/.

Om att lämna eller ta tillbaka ditt samtycke

Är din webbläsare inställd på att tillåta cookies har du lämnat ditt samtycke till att vi placerar cookies på din dator. Du kan ta tillbaka ditt samtycke genom att ändra inställningar i webbläsaren.

dogear
Stäng

empty