ANNONS
 • Julshow & julbord på Trädgår'n
 • Julbord & julshow på Valand
 • Skärgårdslinjen – M/S Trubaduren

  Skärgårdslinjen – M/S Trubaduren

  Vinterkryss med show och havets läckerheter

 • Villa Belparcs Julbord

  Villa Belparcs Julbord

 • Bohuslänskt julbord på Restaurang Waterfront
 • Strömma Kanalbolagets julvärld

  Strömma Kanalbolagets julvärld

Julbord i Göteborg

Göteborgs populäraste och bästa julbord.

Här hittar du julbord och julshower i Göteborg med omnejd. Utbudet av julbord och julmiddagar i Göteborg är mycket varierat med mängder av möjligheter till att arrangera julfest med företaget, julbord i kombination med aktiviteter och underhållning samt teman av olika slag.

För den som vill prova något nytt så erbjuds fler och fler alternativa julbord eller julmenyer. Filtrera på catering om du vill se alla restauranger som erbjuder leverans av julbordet till ert företag eller till hemmets lugna vrå. 

Göteborg har delvis på grund av sitt geografiska läge på västkusten ibland kallats för Sveriges bästa matstad och detta är något som märks, inte minst på julborden. 

Många festlokaler erbjuder skräddarsydda julfester för företag eller större sällskap. Här finns också exklusiva och nyskapande julbord eller julmiddagar av hög kvalitet, ofta med inslag av västkustens fisk och skaldjur. 

Söker man sig lite utanför Göteborg hittar man massor av stämningsfulla julbord, julfestmöjligheter eller julmiddagar på slott eller herrgård. Kombinera gärna med julweekend eller övernattning och ett härligt besök på spa. En annan möjlighet är att via båt bege sig ut till Styrsö, Tjörn, Marstrand eller något av de övriga julborden i Göteborgs fantastiska skärgård. Vi fyller kontinuerligt på med de bästa julborden i Göteborg 2021.

Se även Västra Götaland och Bohuslän för ännu fler julbord. 

 
 
dogear
Stäng

empty