ANNONS

Stockholms bästa julbord

Vilket är egentligen Stockholms bästa julbord...

Ja, vilket som är det bästa julbordet i Stockholm är givetvis till stor del en smaksak. Det beror också på i vilket avseende man pratar om.

Är det viktigt att julbordet har en hög kvalité på råvaror eller är det viktigare med en mysig miljö? Man ska även vara medveten om att kvalité och utbud på respektive julbord kan variera en hel del från säsong till säsong. Därmed kan det vara lite lurigt att pricka in de bästa julborden varje säsong. Vi på Julbordsguiden uppmanar därför till så många julbordsbesök som plånbok och mage mäktar med.

Vissa julbordsbesökare vill mest njuta av en mysig atmosfär och julstämning, vissa vill att det finns underhållning eller julshow medan andra är mer intresserade av råvarornas kvalité, upplägget och utbudet på julbordet. 

Vissa julbord är populära till stor del på grund av att de funnits så länge, ligger bra till geografiskt och är allmänt välkända. 

Några exempel på Stockholms bästa julbord

Det finns dock en del klassiker och vissa nykomlingar som brukar anses höra till de bästa julborden i Stockholm. Några av dem är Grand Hotels julbord, Fjäderholmarnas Krogs julbord, Oaxens julbord, Bobergs Matsals julbord, Operakällarens julbord, Café Operas julbord, Stora Skuggans Värdshus julbord, Stadshuskällarens julbord, Lux dag för dags julbord, Den Gyldene Fredens julbord, Gondolens julbord, Ulriksdals Wärdshus julbord och Långbro Värdshus julbord. Vi listar under säsongen de populäraste julborden här. 

https://julbordsguiden.se/julbord-i-stockholm

Saknas något fantastiskt julbord på listan? Maila oss på info@julbordsguiden.se!

Vårt tips är att prova så många julbord du bara kan och skaffa dig några favoriter! 

dogear
Stäng

empty