** Be Bop A Luba gör nu sin sista turné.** *Peter Jezewski har turnerat i Sveriges konserthus i 11 år med denna show som bygger på det glada 50-60 talet.
Musiken vi alla minns med Elvis, Neil Sedaka, Paul Anka, Petula Clark, Connie Francis m.fl har vi plockat gulkornen från på låtlistan denna kväll.
Frisyrer, kläder, smink är hämtat från den tidsepoken.
Showen har fått topprecensioner rakt igenom och har beskrivits i media som den bästa 50-60 talsshowen, en äkta Las Vegas show, musiklaliskt smörgåsbord m.m
Följ med på en nostalgisk resa och upplev showen en sista gång, ** Uppläget denna afton blir.** ** 16:00 -17.00 insläpp matgäster** , ( kom i tid för att undvika trängsel med de som kommer för att se show enbart )
**18.30 -19:00 **insläpp för de som ej ska äta utan enbart se uppträdande/show
Vi har Vip 1 för de som vill sitta på bästa platserna längst fram och vip 2 är även det på parkett och mycket bra platser i anslutning till vip 1.
Dryck betalas separat på plats. **Hotell finns i samma byggnad **
Man kan på dessa platser välja om man vill ha 2-rätters alternativ 3- rätters middag.
Läktarplatser består av främre läktare / bakre läktare,något dyrae på främre.
**Maten serveras kl 17.00-18.00 **ca men man behåller sina sittplatser under hela kvällen.
19.15 -20.00 ca kommer förbandet : David Nilsson & The Bon Vivants att uppträda, David Nillson har en röst som påminner om Roy orbinsson och finns på You Tube att lyssna på b.l.a
20.15 Be Bop A Luba med Peter Jezewski och 8-mannaband kör igång kvällens show 3 timmar , 20 min paus Välkomna*
PRISER
Sittplatser på läktaren: 650-750 kr (endast show, utan mat)
Sittplats inklusive middag på VIP-sektion 1
Vip 1 med 2-rättersmiddag: 1350-1450 kr
Vip 1 med 3-rättersmiddag: 1350-1450 kr
Sittplats inklusive middag på VIP-sektion 2
Vip 2 med 2-rättersmiddag: 1250-1350 kr
Vip 2 med 3-rättersmiddag: 1250-1350 kr
Se hela turnén på www.bebopaluba.com
Meny denna kväll
Förrätt: Toast Skagen
Varmrätt: Grillad Majskyckling från Björe med portvinssås och Potatisgratäng serveras med grillad grön sparris samt ungsbakad coctailstomat.
Efterrätt: Mascarponecreme med hallon*
Vegetariskt alternativ
Förrätt: Toast skagen
Varmrätt: Ungsbakad Savojkål med portabellasvamp samt potatistårta Grillad grön sparris samt ungsbakad Coctailtomat.
Dessert: Mascarponecreme med hallon*
**Maten serveras kl 17.00-18.00 **ca men man behåller sina sittplatser under hela kvällen.
Restaurangen/anläggningen återkommer till dig inom kort.
Vårt mål är att skapa den ultimata julbordsguiden, där du enkelt får en bra överblick och information om vilka julbordsmöjligheter som finns samt hittar det bästa julbordet för ert sällskap! Vi som jobbar med Julbordsguiden älskar julens traditioner, i synnerhet julbord. Vi drivs av möjligheten att kunna samla och lista det stora utbudet av fantastiska möjligheter till julfirande som finns i hela landet. Vare sig det gäller en gemytlig julmiddag med familjen eller en stor sprakande julfest för företaget.
Nya julbord tillkommer under hela säsongen, så håll gärna kontakten med oss via Facebook, Instagram och Twitter. Vi arbetar även med Sveriges största julsajt www.juligen.se.
Läs mer om Julbordets historia och maträtterna på julbordet.
Vårt mål är att skapa den ultimata julbordsguiden, där du enkelt får en bra överblick och information om vilka julbordsmöjligheter som finns samt hittar det bästa julbordet för ert sällskap! Vi som jobbar med Julbordsguiden älskar julens traditioner, i synnerhet julbord. Vi drivs av möjligheten att kunna samla och lista det stora utbudet av fantastiska möjligheter till julfirande som finns i hela landet. Vare sig det gäller en gemytlig julmiddag med familjen eller en stor sprakande julfest för företaget.
Nya julbord tillkommer under hela säsongen, så håll gärna kontakten med oss via Facebook och Twitter. Vi arbetar även med Sveriges största julsajt www.juligen.se.
Läs mer om Julbordets historia och maträtterna på julbordet.
Om ni serverar julbord eller arrangerar andra julevenemang och vill synas är ni varmt välkomna att kontakta oss. Läs mer om att synas på Julbordsguiden.
(Kontakt till respektive restaurang hittar du i faktarutan ovan).
E-post: info@julbordsguiden.se
Telefon: 08-410 061 22
Här kan du läsa mer om oss.
©2023 Julbordsguiden.se.
Utvecklad av Joomlaproffs.se och Bloom.se