A Soulful Christmas på Quality Hotel Friends
Bilderna som visas är inte Julbordsguidens egna, utan tillhör och kommer från en tredje part.

A Soulful Christmas på Quality Hotel Friends

En härlig produktion som osar av soulfull glädje!

Kvällarna innehåller allt från soulmusikens bästa örhängen (som du inte kan få nog av) till låtarna du trodde att du glömt och de du troligtvis önskar att du hade upptäckt tidigare – i både gamla och nya tolkningar! Eric Gadd är showens stora stjärna och Sveriges Soulkung nr 1, som svänger som ingen annan, och Eric är självklar i showen. "We get up close and personal" när vi mitt i kvällen bjuder på en riktigt fin intim stund tillsammans med honom. Vi presenterar även 6 showande musiker och 5 sångare i absolut världsklass från livebandet DELUXE och den färgsprakande showgruppen Jamladies.

Det blir soul från 60-talet till nutid, från USA till Sverige och i original från de största stjärnorna till egna tolkningar och smala, personliga stycken som bara passar in på något sätt. Medley där vi lyfter våra artisters röster och bandets genuina musikalitet. Vi trycker på och gör det stort, och sedan tar vi ned det till så litet och personligt som det bara går. Showen börjar redan när du kliver in i arenan, och kläder, utseenden och färger ändras från akt till akt. Vi utlovar överraskningar från början till slut.

I showpaketet ingår fördrink tillsammans med vännerna, en 3-rätters supé samt dryckespaket till hela måltiden. Menyn har noggrant komponerats av hotellets Executive Chef, och gästerna kan se fram emot att njuta av välbalanserade smaker och en harmonisk kombination av mat och dryck under hela kvällen. Välkomna till Quality Hotel Friends i jul!

Eric Gadd
Mannen, myten & legenden som efter över 35 år som artist definitivt är Sveriges egen soulkung! Eric släppte sitt första album 1987 och har sedan dess skrivit och framfört låtar på både svenska och engelska samt bemästrat den svenska soulscenen med råge. Trots detta har han också glatt popälskare. Han har vunnit tre Grammisar, blivit Årets Artist, tävlat i Melodifestivalen och turnerat med egen krogshow.

I år har Eric släppt albumet "Vykort från 2000-talet" med härligt souliga låtar skrivna under just 2000-talet. Under A Soulful Christmas får publiken uppleva allt från Erics största internationella hits (som vi bara älskar att sjunga med till) till det nyaste materialet med spännande arrangemang som passar arenan och tiden vi lever i.

Jamladies
Jenny Tärneberg, Anna Strandberg och Mia Stegmar är showtrion som under 15 års tid har medverkat på hundratals event, galor, julshower, TV-framträdanden, kick-offs och olika festligheter – både stora och små. Gruppen är unik i sin mångsidighet och de sätter sin personliga touch på varje kväll.

Förutom deras makalösa sång och spektakulära shownummer är Jamladies kända för sina scenkostymer som verkligen skapar en wow-faktor och lämnar ett minnesvärt intryck på gästerna.

DELUXE
Är husbandet i A Soulful Christmas och har en slogan som lyder "Sveriges bästa live-upplevelse". Bandet frontas av Kajsa Borg och Jonathan Jaarnek Norén, som båda har erfarenhet av att spela i musikaler, vara en del av olika showteam samt tävla i Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Tillsammans med sitt sexmanna band, under ledning av kapellmästare Mikael Bäck, sprider detta musikkollektiv glädje och energi, och både musiker och sångare dansar på scenen.

Datum:
5/12/2023
6/12/2023
7/12/2023

Tider:
18:00 - 22:00 (alla datum)

Showpaketet inkluderar:
* Garderob
* Show
* Fördrink (bubbel/drink)
* Dryckespaket med 2 enheter
* 3-rätters supé

Meny

Förrätt:
* Tre sorters bröd med smör.
* Senapssill, inlagd sill, löksill, rom och gräslöksill.
* Kallrökt lax, varmrökt lax, gravad lax och hovmästarsås.
* Ägghalva med forellrom och dillmajonnäs.
* Rullsylta, lantpaté, julskinka och tuppleverpastej.
* Gulbetsallad och senap.
* Kokt potatis.

Varmrätt:
* Oxkind, Jansson, svamp, morot och kål.

Efterrätt:
* Vit choklad, hjortron och saffran.

Skicka julbordsförfrågan direkt till anläggningen/restaurangen!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Restaurangen återkommer inom kort!

Tack för din förfrågan!

Restaurangen/anläggningen återkommer till dig inom kort.

Fakta


 • Säsong:
  2023
 • Platser:
  Upp till 800 pers.
 • Startdatum:
  2023-12-05
 • Slutdatum:
  2023-12-07
 • Prisnivå:
  Lyx
 • Kategorier:
  Julfest, Show/Underhållning
 • Adress:
  Råsta Strandväg 1
  Solna
 • Webbsida:


Tipsa dina vänner och kollegor

Julbord är vår passion!

Vårt mål är att skapa den ultimata julbordsguiden, där du enkelt får en bra överblick och information om vilka julbordsmöjligheter som finns samt hittar det bästa julbordet för ert sällskap! Vi som jobbar med Julbordsguiden älskar julens traditioner, i synnerhet julbord. Vi drivs av möjligheten att kunna samla och lista det stora utbudet av fantastiska möjligheter till julfirande som finns i hela landet. Vare sig det gäller en gemytlig julmiddag med familjen eller en stor sprakande julfest för företaget.

Nya julbord tillkommer under hela säsongen, så håll gärna kontakten med oss via Facebook, Instagram och Twitter. Vi arbetar även med Sveriges största julsajt www.juligen.se.

Läs mer om Julbordets historia och maträtterna på julbordet.

Julbord är vår passion!

Vårt mål är att skapa den ultimata julbordsguiden, där du enkelt får en bra överblick och information om vilka julbordsmöjligheter som finns samt hittar det bästa julbordet för ert sällskap! Vi som jobbar med Julbordsguiden älskar julens traditioner, i synnerhet julbord. Vi drivs av möjligheten att kunna samla och lista det stora utbudet av fantastiska möjligheter till julfirande som finns i hela landet. Vare sig det gäller en gemytlig julmiddag med familjen eller en stor sprakande julfest för företaget.

Nya julbord tillkommer under hela säsongen, så håll gärna kontakten med oss via Facebook och Twitter. Vi arbetar även med Sveriges största julsajt www.juligen.se.

Läs mer om Julbordets historia och maträtterna på julbordet.

Synas på Julbordsguiden

Om ni serverar julbord eller arrangerar andra julevenemang och vill synas är ni varmt välkomna att kontakta oss. Läs mer om att synas på Julbordsguiden.


Kontakta Julbordsguiden

(Kontakt till respektive restaurang hittar du i faktarutan ovan).

E-post: info@julbordsguiden.se
Telefon: 08-410 061 22


Om Julbordsguiden

Här kan du läsa mer om oss.


©2023 Julbordsguiden.se.
Utvecklad av Joomlaproffs.se och Bloom.se